Rólunk

rolunkDr. Varga József bőrgyógyász – nemigyógyász – kozmetológus szakorvos vagyok. A dermapraxis honlapon a Szegeden működő magánrendelésemről tájékozódhat, valamint bőrproblémákkal kapcsolatos hasznos információkat és tanácsokat is talál.

A rendeléseken lehetőség van az esztétikailag zavaró jóindulatú növedékek radiofrequenciás és kryosebészeti kezelésén, eltávolításán kívül anyajegyek, bőrdaganatok kisműtéti eltávolítására is szövettani vizsgálattal.

Felnőttek és gyermekek részére végzett általános bőrgyógyászaton kívül  nemi úton terjedő betegségek diagnosztikájára is lehetőség van a Synalb Hungary kft. partnereként.

 

Curriculum vitae

Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi karán szereztem,  majd 2005-ben lettem a Szegedi Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika munkatársa. Gyakorlatot a klinika és a gondozó intézet szakrendelésein szereztem. Részt vettem orvostanhallgatók bőrgyógyászati gyakorlati képzésében és társklinikák helyszíni konziliárisaként is dolgoztam.  A Bőrgyógyászati Klinikán gyógyszerkutatások vizsgáló orvosaként is tevékenykedem,

A bőr – és  nemigyógyászat kozmetológia szakvizsgát 2010-ben tettem le kiváló minősítéssel. Főállásban a Vasútegészségügyi Nonprofit kft Bőrgyógyászati szakrendelésén dolgozom. Hallgatóként és előadóként rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken és kongresszusokon.

 

Bejelentkezés: +36309289278
SZEGED Kálvária sgt. 51.
T 06 30 928 927 8 I E info@dermapraxis.hu
© www.dermapraxis.hu