Rólunk

rolunkDr. Varga József bőrgyógyász – nemigyógyász – kozmetológus szakorvos vagyok. A dermapraxis honlapon a Szegeden működő magánrendelésemről tájékozódhat, valamint bőrproblémákkal kapcsolatos hasznos információkat és tanácsokat is talál.

A rendeléseken lehetőség van az esztétikailag zavaró jóindulatú növedékek radiofrequenciás és kryosebészeti kezelésén kívül anyajegyek, bőrdaganatok kisműtéti eltávolítására is szövettani vizsgálattal.

A kozmetológia terén foglalkozok többek között hyaluronsavas ráncfeltöltéssel és arcon lévő, esztétikailag zavaró növedékek eltávolításával. Felnőttek és gyermekek részére végzett általános bőrgyógyászaton kívül  nemi úton terjedő betegségek diagnosztikájára is lehetőség van a Synalb Hungary kft. partnereként.

Több egészségpénztárral van szerződésem így a vizsgálatok és beavatkozások díjai az egészségpénztár tagok számára elszámolhatók.

Curriculum vitae

Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi karán szereztem,  majd 2005-ben lettem a Szegedi Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika munkatársa. Gyakorlatot a klinika és a gondozó intézet szakrendelésein szereztem. Részt vettem orvostanhallgatók bőrgyógyászati gyakorlati képzésében és társklinikák helyszíni konziliárisaként is dolgoztam.  A Bőrgyógyászati Klinikán gyógyszerkutatások vizsgáló orvosaként is tevékenykedem,

A bőr – és  nemigyógyászat kozmetológia szakvizsgát 2010-ben tettem le kiváló minősítéssel. Főállásban a Vasútegészségügyi Nonprofit kft Bőrgyógyászati szakrendelésén dolgozom. Hallgatóként és előadóként rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken és kongresszusokon.

 

Bejelentkezés: +36309289278
SZEGED Kálvária sgt. 51.
T 06 30 928 927 8 I E info@dermapraxis.hu
© www.dermapraxis.hu